dijous, 5 d’octubre del 2017

Triem quina colla volem ser.

Ja sabem les colles que surten a Caldes per la Festa Major. Ara ens toca decidir quina voldrem representar en la nostra Festa Major. Cada un i una de nosaltres, surt a dir quina colla vol i per què. Mentrestant, a les taules, anem anotant les votacions.



Resultat de les votacions.




I, finalment, l'aula dels Dirigibles escull... ELS GEGANTS, en Farellàs i la Guisla.



Com que haurem de confeccionar uns disfressa de Farellàs i una de Guisla, amb els ipads busquem imatges dels Gegants de Caldes. En mirem les característiques i per grups en triem una, la que més ens agrada i l'escrivim amb el teclat inalàmbric. D'aquesta manera, les veiem projectades a la pissarra digital.












Després de fer-ne la descripció, en fem un dibuix intentant no deixar-nos cap dels detalls que hem vist i anotat. Serà molt important fer-lo bé ja que a partir d'aquí sortiran els elements de la disfressa. També escrivim què ens agrada dels gegants.

P5A dibuix gegants


Com sempre, al llarg d'aquestes sessions, han anat sortint dubtes que no podem resoldre a simple vista i cap de nosaltres sap. Per tant, demanem a un geganter que vingui i ens respongui uns quants dubtes.